cassiopeia@frederiksberg.dk 38 211 260

Information om Sommer-Klub – Tryk her for mere info

Kære forældre

Information om Sommer-Klub i ugerne 28, 29, 30 og 31 – 2020

I december 2019 udsendte Frederiksberg Kommune information om at der tilbydes fælles Sommer-klub i ugerne 28, 29, 30 og 31, for alle børn der er indmeldt i én af Frederiksberg Kommunes klubber. Dette tilbud erstatter kommunens almindelige klubtilbud, og de øvrige klubber er lukkede i de fire uger. Sommer-klub foregår på:

Klub Cassiopeia
Finsensvej 39 A.
2000 Frederiksberg

Cassiopeia har i en årrække været ansvarlig for Sommer-klub på Frederiksberg og besidder stor erfaring med at modtage børn fra forskellige klubber. Personalet til Sommer-klub vil være ansatte fra Klub Cassiopeia.

Åbningstiden i Sommer-klubben er alle fire uger:
Mandag til og med torsdag fra 9:00 – 17:00.
Fredage fra 9:00 – 16:30.

Der er åben for digital tilmelding til sommer-klub via dette link: Sommer klub 2020

Hvis det efter tilmeldingen viser sig, at det alligevel ikke er aktuelt at benytte Sommer-klubben i én eller flere uger, beder vi jer give besked til Trine Skov Laursen, trla06@frederiksberg.dk.

Covid19

Frederiksberg Kommune følger gældende retningslinjer for genåbning af skoler og fritidsinstitutioner som følge af Covid 19. Frederiksberg Kommunes Sommer-klub tilbud vil derfor blive tilpasset disse retningslinjer. Retningslinjerne opdateres løbende og der vil på den baggrund komme mere konkret information om tilrettelæggelse og organisering så snart dette er muligt.

Venlig hilsen

Trine Skov Laursen (trla06)
Pædagogisk konsulent
Skoleafdelingen
www.frederiksberg.dk/kontakt