Fritids og ungdomsklub på Frederiksberg 

Fritidsklubben Cassiopeia tilbyder alle medlemmer at komme op på hesteryg og dyrke en dejlig sport i den friske luft sammen med andre børn og unge.

  

STUTSBORG RIDEKLUB J

 

Adresse: Slangerupvej 6C, 3540 Lynge. Stutsborg Rideskole

 

Pris: 450 pr måned

 

Hjemmeside: http://stutsborg.dk/DK.aspx

 Køretid: Mellem 25 og 30 min. Vi kører i vores egen moderne minibus. Der er også plads til dig og dine venner for en prøvetur – og det er ikke kun for piger. Ridning er en dejlig sport, hvor du får en god kontakt til dyr og andre mennesker, med interesse for heste. Du får samtidig god motion og masser af frisk luft.

 

Køredage:

                      Mandag et hold kører kl. 14.00 – To hold kører kl. 15

                      Tirsdag kl. 15.00 – To hold

 Turen ud til rideskolen tager mellem 25 og 30 minutter og det er vigtigt at man er på klubben til den tid bussen kører, så vi ikke bliver forsinkede.

Tilmelding til ridning

Ved tilmelding til ridning, skal forældrene udfylde en tilmeldings blanket, hvor de skriver under på, at deres barn må gå til ridning, samt at de er indforstået med de risici, det kan medfølge. Tilmeldingen er gyldig, når der er betalt for første måned.

 

TILMELDING SKAL SKE TIL KLUBBEN

 

Reg.: 2100 Konto: 0748325948 – HUSK NAVN – Klasse OG DAG (man. eller tirs.) I TEKST

 

Betalingen skal ske den første i hver måneden. Rideskolen har som på mange andre steder en måneds opsigelse på ridningen.

 

Husk at betale til tiden – Der tjekkes betalinger løbende

 

BEMÆRK – BETALES DER IKKE TIL TIDEN VIL DER BLIVE RYKKET EN GANG EFTER PENGE.

 

Praktisk info

De første gange, du prøver at ride med Cassiopeia, kan du låne en ridehjelm. Du skal dog have lange bukser og et par støvler på med markeret hæl. Dette er for at undgå, at du kommer til skade. Hvis du vil gå til ridning en gang om ugen, må du regne med at skulle invester lidt penge i almindeligt rideudstyr som hjelm og støvler. Stutsborg har sikkerhedsveste.

 

DER ER IKKE RIDNING I SKOLEFERIER J

 VI HAR RIDELEJR HVER SOMMER

 

Pædagogisk formål

Fysik:

Børene lærer at blive bevidste om deres balance, kryds motorik, og krops holdning, fordi det er det der kræves for at styre og holde sig fast på hesten.

Psykisk:

Børenes selvtillid bliver styrket ved at de lære at styre hesten, og kan hjælpe de andre nye børn, der starter til ridning, lige som de blev hjulpet da de var nye. Deres selvværd bliver styrket gennem hestens ubetinget kærlighed, den kan li barnet for den hun / han er, og ikke for det hun / han kan.

 Socialt:

Bliver børene styrket i deres sociale relation og fælles følelse, gennem social læring, ved at de børn som har mest erfaring med hestene, hjælper dem med mindre erfaring, det skaber en fællers hjælper følelse, som skaber relationer på tværs af generationerne, altså "store som små".

 Vel Mødt