cassiopeia@frederiksberg.dk 38 211 260

Fritidsklubben Cassiopeia tilbyder alle medlemmer at komme op på hesteryg og dyrke en dejlig sport i den friske luft sammen med andre børn og unge.

 

STUTSBORG RIDEKLUB
Hjemmeside: http://stutsborg.dk/DK.aspx
Adresse: Slangerupvej 6C, 3540 Lynge. Stutsborg Rideskole

Køretid: Mellem 25 og 30 min. Vi kører i vores egen moderne minibus. Der er også plads til dig og dine venner for en prøvetur – og det er ikke kun for piger. Ridning er en dejlig sport, hvor du får en god kontakt til dyr og andre mennesker, med interesse for heste. Du får samtidig god motion og masser af frisk luft.

Vi har ridning mandage og tirsdage, både kl. 14 og 15.

Tilmelding til ridning

Hvis man gerne vil skrives op til en plads på et af rideholdene, så kan man henvende sig i klubben, eller skrive til os.
Så kan man komme på venteliste og når der bliver en plads, vil man blive tilbudt en plads.

Pris: 500 pr måned.

Betalingen skal ske den første i hver måneden. Der er en måneds opsigelse.

Praktisk info

Man skal selv investere i ridebukser og sko/støvler.
Ridevest og hjelm kan lånes på rideskolen.

DER ER IKKE RIDNING I SKOLEFERIER

Pædagogisk formål

Fysik:

Børene lærer at blive bevidste om deres balance, kryds motorik, og krops holdning, fordi det er det der kræves for at styre og holde sig fast på hesten.

Psykisk:

Børenes selvtillid bliver styrket ved at de lære at styre hesten, og kan hjælpe de andre nye børn, der starter til ridning, lige som de blev hjulpet da de var nye. Deres selvværd bliver styrket gennem hestens ubetinget kærlighed, den kan li barnet for den hun / han er, og ikke for det hun / han kan.

 Socialt:

Bliver børene styrket i deres sociale relation og fælles følelse, gennem social læring, ved at de børn som har mest erfaring med hestene, hjælper dem med mindre erfaring, det skaber en fællers hjælper følelse, som skaber relationer på tværs af generationerne, altså “store som små”.

Vel Mødt